Εταιρικό Προφίλ

Gecap Λιπάσματα

"Επενδύουμε στο μέλλον...
καινοτομούμε στη θρέψη!"


Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1996 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εµπορία λιπασµάτων. Το 2006 πραγµατοποιήθηκε επένδυση σε ιδιόκτητη έκταση 30 στρεµµάτων µονάδας παραγωγής λιπασµάτων. Οι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας είναι χωρητικότητας 30.000 μ.τ. ειδικών προδιαγραφών, για την επεξεργασία των πρώτων υλών λιπασμάτων και έτοίμου προϊόντος με δυνατότητα συσκευασίας 1.000 μ.τ/ ημέρα.

Η εταιρεία μας εδρεύει στο 61ο ΧΛΜ της Νέας Εθνικής οδού Πατρών - Πύργου στο νομό Ηλείας. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα λιμάνια Κατακόλου - Κυλλήνης - Πατρών.


Βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων µας:


Τα προϊόντα µας καλύπτουν τις ανάγκες για τις εκτατικές καλλιέργειες, την λαχανοκοµία, την αµπελουργία και την δενδροκοµεία παρέχοντας τα σηµαντικότερα θρεπτικά στοιχεία. Οι ανώτερης ποιότητας πρώτες ύλες, οι ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης και µεταφοράς, η αρίστη κοκκοµετρια καθώς και η υψηλή διαλυτότητα αποτελούν βασικές απαιτήσεις µας. Με όλες µας τις γνώσεις και δυνατότητες µεριµνούµε για την ασφαλή µέθοδο αποθήκευσης, µεταφοράς, συσκευασίας και χρήσης όλων των λιπασµάτων που εισάγονται στην αγορά.


Στόχος µας:


Χρησιµοποιώντας πρώτες ύλες από τα µεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού, στοχεύουµε στην:
Μεγιστοποίηση της απόδοσης των καλλιεργειών
Βελτίωση της ποιότητας των τελικών προϊόντων
Μεγιστοποίηση των κερδών τόσο των συνεργατών µας όσο και των παράγωγων

Η εµπειρία των µετόχων της εταιρίας µας, το άριστα εκπαιδευµένο προσωπικό καθώς και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της, συνθέτουν µια εταιρεία που µπορεί ν' ανταποκριθεί µε ευχέρεια στις απαιτήσεις των πελατών της.